John Mostert

John Mostert, geboren in 1986, is de jongste zoon van Piet Mostert. Al van jongs af aan toont hij veel interesse in de plantenkwekerij van zijn vader en zie je de passie voor het kweken van planten groeien.

Wanneer hij op zijn achttiende samen met zijn vader op een beurs rondloopt ziet hij daar prachtige mooie dure knollenplanten. Dit vindt hij zo mooi dat hij zich direct afvraagt of deze ook geteeld kunnen worden in een klein potje. Hij legt contact met de knollenboeren en begint niet lang daarna met de teelt.

Op 1 januari 2008 gaat John samen met zijn vader naar de Kamer van Koophandel om bij de zaak ingeschreven te worden. Vanaf dat moment runnen zij de plantenkwekerij samen. Drie jaar later gaat zijn vader met pensioen en is John volledig eigenaar van het bedrijf.

Iedereen die met het bedrijf te maken heeft kent John Mostert. Hij is het aanspreekpunt en kent het bedrijf door en door. Samen met zijn collega’s, want zo ziet hij de werknemers, zorgt hij ervoor dat alles in goede banen loopt. John heeft, net zoals zijn vader, zijn ziel en zaligheid in het bedrijf zitten. Maar toch is zijn grootste drijfveer niet het laten groeien van het bedrijf, maar vooral het creëren van mooie planten en een eerlijke en betrouwbare handel neerzetten. Om dit te kunnen doen is het erg belangrijk voor John dat er een goede omgang is met de mensen zowel in het bedrijf (werknemers/collega’s) als buiten het bedrijf (leveranciers en klanten).

Volgens John is het heel belangrijk dat mensen het naar hun zin hebben bij de plantenkwekerij (en dat geldt dan niet alleen voor klanten maar ook voor werknemers), daarmee wek je vertrouwen en dat is waar hij voor gaat. Voor vertrouwen in zijn bedrijf, maar ook in zijn producten. Als hij over 10 of 20 jaar nog steeds dat uitstraalt, dan heeft hij zijn missie volbracht.

John Mostert van Plantenkwekerij P. Mostert
Logo van Plantenkwekerij P. Mostert

Gravin van Bylandtlaan 7
2691 ND ‘s-Gravenzande

0174 – 41 33 87
06 – 22 45 69 38